Gezond afslanken met Restart

Geen zin meer in een crashdieet met het onvermijdelijke jojo-effect? Zet nu de stap naar gezond en structureel afslanken met het Restart-programma. Afslankcoach Vicky Heylen gaat samen met jou op pad naar een gezonde levensstijl met de juiste eetpatronen. Ze begeleidt je zowel emotioneel als informatief, gekoppeld aan een wekelijkse of tweewekelijkse gewichtsopvolging.

Lees de getuigenissen

Vicky Heylen

Vicky Heylen is naast zaakvoerder van Divine body & nails een gediplomeerde afslankingsconsulente die zich dagelijks verdiept in gezonde voeding, beweging en diëten. 


Ze wil je motiveren tot een actieve levensstijl waarbij je bewust weet wat je eet. Vicky laat je met plezier én smaak gezond eten. Ze staat je als gemotiveerde coach bij om het beste te halen uit jezelf. Samen zetten we jouw goede voornemens om in realiteit. Zelf ben ik het levende bewijs dat gezond eten en leven voor iedereen haalbaar is.

Wat houdt het afslankprogramma Restart in?

Het afslankprogramma Restart bestaat uit drie fases: de ontgiftingsfase, de zoekfase en de leeffase. We begeleiden je via wekelijkse of tweewekelijkse consultaties. Restart werkt met gezond echt eten, géén pillen of shakes.

1.Ontgiftingsfase

In deze eerste moeilijke fase kickt je lichaam af van al wat slecht is. We voeren je ongezonde eetgewoontes volledig af. We geven geen ruimte meer aan emo-eten of uitstelgedrag. We helpen je definitief af van je suiker-, koolhydraten- en vetverslaving. In deze fase bespreken we tijdens de wekelijkse sessies wat je mag eten en wat je niet mag eten.
Deze fase duurt 24 tot 36 dagen, afhankelijk van je gewichtsdoelen. Om je te helpen bij het overwinnen van de onvermijdelijke energiedips die in deze fase opduiken, neem je ’s ochtends op nuchtere maag een energetische ampule.  Deze ampule helpt je vetten te verbranden en heeft een ontgiftende werking.
In deze fase verlies je heel wat kilo’s.  
 

2.Zoekfase

In de zoekfase gaan we tijdens de consultaties op zoek naar hoe jouw lichaam functioneert en leren we je te luisteren naar de signalen van je lichaam. Elk lichaam reageert anders op voedingsmiddelen. In deze fase communiceer je bewust met je lichaam.
Je leert stapsgewijs te begrijpen wat eten met je lichaam doet. Samen analyseren we je eetpatronen van de voorbije week. Wat was goed? Wat kan beter? We reiken je tips en recepten aan. In deze fase mag je opnieuw met mondjesmaat koolhydraten eten.
Stapsgewijs leren we tijdens de wekelijkse consultaties je een gezonde levensstijl aan. Ook in deze fase blijf je afslanken, maar wel op je eigen tempo. De tijdsduur van deze fase kan lang of kort duren, afhankelijk van jouw situatie.

3.Leeffase

In de leeffase zetten we de definitieve stap naar een andere levensstijl voor de rest van je leven. In deze fase voel je je voldoende zelfzeker om je eigen eetpatronen volledig zelf in de hand te nemen. Je staat emotioneel sterk genoeg om alle moeilijke momenten te overwinnen. In deze leeffase geniet je met volle teugen van de geneugtes van een gezond en mooi lichaam.
Herval je korte tijd tijdens een vakantie of een emotionele periode? Geen nood, samen zetten we opnieuw stappen voorwaarts via de ontgiftingsfase of de zoekfase.

Wat kost het afslankprogramma Restart?

Voor de ampullen en tien consultaties met persoonlijke coaching betaal je een all-in prijs van 495 euro. Voor een Restart halve kuur betaal je 320 euro.

 

Afslanken combineren met gerichte figuurcorrectie? Ontdek hier alles over Ultratone Biostimulatie.