Figuurcorrectie met de Ultratone Dreamshaper

Voor een gerichte figuurcorrectie werken wij met de methode van Ultratone Dreamshaper. Deze innovatieve technologie met ultrawave golfstromen werkt diep in op de spieren en bevordert de vetafbraak en lymfedrainage.

Hoe werkt Ultratone Dreamshaper voor figuurcorrectie?

Iedereen kent wel de toestellen voor spierstimulatie die kinesisten gebruiken bij revalidatie na spierletsels. Ultratone Dreamshaper is een geavanceerde techniek die veel verder en dieper gaat in vergelijking met deze eenvoudige spierstimulatie. Tijdens de sessies spreken we met de pads maar liefst 90% van de spieren in een specifieke zone aan.

Via biostimulatie stimuleren en verbeteren we de lichaamseigen fysiologische processen. En dit alles zonder risico op overbelasting. De golven dringen diep door tot in de huid, het bindweefsel, het vetweefsel en de spiermassa.

Wat zijn de voordelen van de Ultratone Dreamshaper?

Ultratone Dreamshaper is een veilig en lichaamseigen alternatief voor liposuctie, buikwandcorrectie, facelift, fillers en botox. Ultratone bevordert de eigen lichaamsprocessen om het lichaam stapsgewijs mooier, slanker, vitaler en gezonder te maken.

Ultratone werkt tegelijkertijd in op het vetweefsel, de spieren, de huid en de bloed- en lymfecirculatie. Naast het trainen en ontwikkelen van de spieren, bevorderen we de vetafbraak en verbeteren we de lymfedrainage. De huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd. Dit alles leidt tot het stapsgewijze verlies van centimeters ter hoogte van de geselecteerde zones.

Afhankelijk van de beoogde doelstellingen werken we met een specifiek programma. Zo kunnen we gericht centimeters verliezen ter hoogte van de buik, billen of heupen. Ook een behandeling van het gelaat leidt tot mooie resultaten.    

Wat kost de Ultratone Dreamshaper?

Een kuur van twaalf beurten all-in van telkens 45 minuten kost 799 euro. Hierin zit ook de Ultrasound.

Figuurcorrectie combineren met afslanken? Ontdek hier alles over ons afslankprogramma Restart.